Maanantai 20.1.

Borssikeittoa (M,G)Jauhelihapihvejä ja paistinkastiketta (L)Maalaiskanan rintaa ja siiderikastiketta (L,G)Kasvisstroganoff (M,G,V)Perunamuusia (L), riisiä ja lämpimiä kasviksia

Tiistai 21.1.

Kermaista lohikeittoa (L,G)Ylikypsää porsaan poskea ja kermassa haudutettua sipulia (L,G)Kanaa hapanimeläkastikkeessa (M,G)Sienirisottoa (L,G)Kermaperunaa (L), riisiä ja lämpimiä kasviksia

Keskiviikko 22.1.

Kana-kookoskeittoa (M,G)Karjalanpaistia (M,G)Maalaiskanan rintaa ja choronkastiketta (G)Chili sin carne nyhtökaurasta (M,V)Perunamuusia (L), riisiä ja lämpimiä kasviksia

Torstai 23.1.

Hernekeittoa porsaan palvikyljellä (M,G)Liha-makaronilaatikkoa (L)Lohta ja hollandaisea (G)Pinaattiohukaisia (M,G,V)Keitettyä perunaa, riisiä ja lämpimiä kasviksia

Perjantai 24.1.

Koskenlaskijalla maustettua riistakeittoa (L,G)Lihapullia ja Jallu-pippurikastiketta (L,G)Kaalilaatikkoa (L,G)Indonesialaista nyhtökauracurrya (M,V)Perunamuusia (L), riisiä ja lämpimiä kasviksia