Nyt paukutellaan vähän henkseleitä ja nostetaan omaa häntää: Bruuverin juomalistalta löydät lähes 100 erilaista olutta ja siideriä sekä huolella eri puolilta maailmaa valittuja laatuviinejä, viskejä, rommeja, konjakkeja ja muita hivelevän hyviä eväitä.

Intohimoinen henkilökuntamme etsii lisäksi niin työssä kuin vapaa-ajallakin aktiivisesti uudenlaisia juomaelämyksiä. Parhaat löydöt tuodaan Bruuverin listalle pikavauhdilla, näin valikoimamme elää ja hengittää viikoittain!

Ruokalistamme täydentää makupaletin: jokaiselle annokselle on saatavana suositusjuomia. Bruuverin henkilökunta kertoo niistä oikeinkin mielellään sinulle. (Huom! Jos haluat tilata kalan kanssa punkkua tai burgerin kera lasin maitoa, sekin on meille erittäin ok!)

Ruokalistaan pääset tutustumaan täältä.

Hanaoluet- ja siiderit
Bruuverin hanoista saat 14 tarkasti valittua olutta ja siideriä. Osa hanatuotteista on Labran lapsosia, eli suoraan lasiseinän takana, Social Brewing Lab:in keittokattiloissa syntynyttä. Labran oluet ovat ekslusiivisia, niitä tehdään rajattu erä ja voit maistella niitä ainoastaan Bruuverissa. Uusia Labran oluita on saatavilla lähes joka viikko!

Vuoden harmaimpien päivien varalle…
Jos toteemieläimesi on harmaahiiri ja lempivuodenaikasi loska, olet varmasti iloinen saadessasi tietää, että yksi hanoistamme on pyhitetty lonkerolle. Jos siis ankean värinen juoma on mieleesi, tai haluat muuten vain mököttää, tilaa lonkero!