Bruuverin lounaalla luotetaan mummolan ikiaikaisiin oppeihin: ruoka valmistetaan aina rakkaudella laadukkaista ja pääasiassa kotimaisista raaka aineista. Lounaalla suositaan vaihtelevasti niin perinteistä kuin modernimpaakin suomalaista kotiruokaa. Lounaslista vaihtelee viikoittain ja se suunnitellaan satokausituotteita suosien. Ruoka tarjoillaan noutopöydästä.

Lämpimästi tervetuloa lounaalle, josta keittiöhenkilökuntamme mummotkin ovat liikuttavan ylpeitä! Tutustu vaihtuvaan lounaslistaamme täältä.

Muina aikoina tarjoilemme annoksia ruokalistalta.

Lounas arkipäivisin klo 10.30–13.30

Noutopöytä: 13,50€
– Sisältää runsaan ja monipuolisen salaattibuffan, keiton, lämpimät liha-, kala- tai kana- sekä kasvisvaihtoehdot, ruokajuoman, leivän&levitteen, jälkiruoan sekä kahvin tai teen.

Kevytlounas: 12,30€
– Kevytlounaaseen kuuluu päivän keitto, runsas ja monipuolinen salaattibuffa, ruokajuoma, leivän&levitteen, jälkiruoka sekä kahvi ja tee.

Haluaisitko tykätä kasvisruoasta?
Hyvä kasvisruoka on muutakin kuin kellertävää kaaliraastetta ja epämääräistä ituhähmää. Bruuverin keittiössä kunnioitetaan kaikkia raaka-aineita ja osataan houkutella hellästi niiden paras maku esiin. Runsaan salaattibuffan suosiminen on helppo tapa lisätä kasvisruoan osuutta lounaslautasella ja tutustua turvallisesti vegetaristien sielunmaisemaan.

Salaattibuffetti sisältää pitkälle toistakymmentä erilaista vegevaihtoehtoa ja useita herkullisia kastikkeita. Suomalaista perinneruokaa suosivalle pesco-lakto vegetaristille tarjoilemme kerran viikossa lohikeittoa! Eipä siis nam! Vege on verratonta!

Vaihtuvan lounaslistan löydät täältä sekä myös Facebook-sivuiltamme.

Vinkki: Koska kunnioitamme ympäristöämme, pyrimme pitämään ruokahävikin minimissään. Tästä syystä kannustamme täyttämään lounaslautasta niin että nälkä lähtee, mutta ruokahävikkiä ei synny suuria määriä. Kiitos, rakas ruokailija!

Lounas-ajan ulkopuolella tarjoilemme sykähdyttäviä makusinfonioita (=rehtiä ja herkullista ruokaa sekä pientä purtavaa juomien kylkeen) suoraan listalta. Tutustu ruokalistaamme täältä.