Mitä mielessä? Seurassa ei saa supatella, joten kerro meillekin!

Saat meihin parhaiten yhteyden sähköpostilla info@bruuveri.fi

Jos sähköposti on sinulle kirosana, voit soittaa numeroon 09 685 66 88.

Huomioithan, että emme kuitenkaan vastaa puheluihin. Tai siis ehkä vastaamme, ehkä emme. Saatamme olla juuri puhelimen soidessa panimon puolella tai pelata henkilökunnan voimin Monopolia. Mutta hei, aina voi kokeilla.

Huom!
Saat meihin takuuvarmasti yhteyden käppäilemällä ravintolan ovista sisään. Me olemme aina täällä ja autamme oikein mielellämme! Ja samalla voit ottaa vaikka oluen. Tervetuloa!

Osoitteemme: Fredirikinkatu 63 AB, 00100 Helsinki

Tutustu Bruuverin tarinaan alta
Yksityinen panimoravintola Bruuveri näki päivänvalon ja otti ensiparkaisunsa vuonna 2006. Asumaan hän asettui Helsingin sydämeen, Kampin ostoskeskuksen ensimmäiseen kerrokseen. Jo varhain, vasta ensiaskeleita ottaessaan, Bruuveri tuli tunnetuksi käsittämättömästä kyvystään luoda laadukkaita ja lukuisia kunniamainintoja kumartaneita oluita sekä siidereitä. Katujen kulmilla häntä kutsuttiin jopa ihmelapseksi.

Tullessaan teini-ikään, Bruuveri alkoi kuitenkin kaivata kapinaa elämäänsä. Oli löydettävä itsensä uudella tavalla, saatava uusi hiusmalli ja katu-uskottava ulkoasu. Niinpä vuosien jälkeen, kesällä 2019, Bruuveri iski ovensa säppiin ja alkoi mellastaa. Ikkunoista varoen pälyilevä kansa sai huomata, kuinka Bruuveri vuodatti koko sydämensä tähän metamorfoosiin ja nosti paraatipaikalle sielunsa – Social Brewing Lab -panimon.

Kun elokuussa 2019 löytöretki omaan itseensä oli valmis, Bruuveri oli kasvanut viisaaksi aikuiseksi, joka ei kuitenkaan koskaan menettänyt boheemia elämäniloaan ja jonka ovet ovat aina avoinna ihan jokaiselle.

Bruuveri toivottaa sinut lämpimästi tervetulleeksi nauttimaan elämästä!