Rehdistä easy-going-ruokatyylistään tunnettu Bruuveri tarjoilee mutkatonta ruokaa keskellä Kamppia. Panimoravintola pysyy uskollisena linjalleen: hyvä olut ansaitsee rinnalleen konstailemattomia makuja.

Bruuverin keittiö sykkii joka päivä. Ruokalista on suunniteltu elämään auvoisaa yhteiseloa laatuoluiden sekä -viinien kanssa. Keittiömme suosii yhtä lailla nälkäistä vegaania kuin sekasyöjääkin. Annokset valmistetaan alusta saakka laadukkaista, maukkaista ja mahdollisuuksien mukaan kotimaisista raaka-aineista. Ruokatyylimme on ”easy-going”, jätä siis pönötyspöksyt kotiin, varustaudu hyvällä ruokahalulla ja tule nauttimaan maukkaasta ruoasta.

Syötkö kuin lintu? Nautitko napostelusta?
Reilujen ruoka-annosten lisäksi tarjoilemme rentoa sormiruokaa, kuten rapeaksi fritattuja luomuruistikkuja, dippiperunoita, kukkakaaliwingsejä ja muita syljen suupieliin herauttavia herkkuja. Kylkeen huurteinen käsityöläisolut ja se on kuule siinä – silkka nautinto.

Tarjoilemme arkipäivisin lounasta

Nyt voit tilata ruokaa myös kotiin!

kotiinkuljetus

Potutus  (M, G)

Potuttaako? Tilaa legendaariset, himoitut lohkoperunat ja valitse haluamasi dippi. Eipä potuta enää.
€5

Ladatut lohkot

Talon lohkoperunat juustokastikkeella ja paistetulla pekonilla sekä jalapenolla ja punasipulilla.
€8

Tikkujuttu (M)

Rapsakoita, friteerattuja luomuruisleipätikkuja ja valitsemasi dippi. Meillä keittiössä tehdään tikusta oikeasti asiaa.
€5

Kukkahattu (M)

Rapeita, friteerattuja kukkakaalin nuppuja. Valitse haluamasi dippi. Modernia ja hullun maukasta naposteltavaa!
€5

Itkupilli (M, V)

Annos paneroituja sipulirenkaita valitsemasi dippikastikkeen kera. Sipuli tässä muodossa aiheuttaa ainoastaan onnen kyyneleitä
€5

Kampitus

4 kpl juuri oikeasta paikasta hennosti polttelevia cheddar-jalapenoja ja haluamasi dippi.
€6

Jäke

5 kpl legendaarisia mozzarellatikkuja, joiden rapean kuoren alla piileskelee venyvä juustosydän. Valitse haluamasi dippi.
€6

Siipeilijä (M, G)

Kanta-asiakkaiden suosikkiannos! 10 tai 16 kappaletta tuoreista, kotimaisista kanansiivistä valmistettuja herkkuwingsejä. Valitse haluamasi dippi. Iske kiinni ja tahmaa näppisi.
€11/€15
DipitDijonmajoneesi (M,G)Lime-valkosipulimajoneesi (M,G)Chilimajoneesi (M,G)Aurajuustodippi (L,G)Bruuverin chilikastike (M,G,V)Bruuverin TULINEN chilikastike (M,G,V)Vegaaninen valkosipulimajoneesi (M,G,V)Vegaaninen chilimajoneesi (M,G,V)Vihreä tai punainen mojokastike (M,G,V)Lisädippi +1 eur.VL=Vähälaktoosinen, L=Laktoositon, G=Gluteeniton, M=Maidoton, V=Vegaani.Käytämme kaikissa annoksissamme ainoastaan suomalaista naudan-, sian- ja siipikarjan lihaa
VL=Vähälaktoosinen, L=Laktoositon, G=Gluteeniton, M=Maidoton, V=Vegaani.

Makkaralli (M)

Maku Brewing O’Makkara sekä muita Wotkin’sin kuuluja makkaroita ja rapeita lohkopottuja sulassa sovussa ilman riitasointuja. Valitse haluamasi dippi.
€15

Ilolintu (M)

Paneroitua ja rapeaksi friteerattua kanaa sekä lohkoperunoita. Valitse haluamasi dippi. Klassikkoannos. Ei lisättävää.
€15

Viherpiipero (G)

Kylläinen olo ilman ähkyä! Viherpiipero on runsas vihersalaatti kurnivaan nälkään. Valitse haluamasi pääraaka-aine: rapsakaksi paistettu halloumi tai kevyt broileri.
€16

Ituhippi

Raikasta Romaine-salaattia, krutonkeja, parmesaania ja Caesar-kastiketta. Valitse lisäksi haluamasi pääraaka-aine: muheva broileri tai rapeaksi paistettu halloumi.
€16

Dirlandaa (L)

Reilun kokoinen (200 g) Wieninleike on itävaltalaisten ja vantaalaisten suosima perinneruoka. Pihvi nuijitaan reippaalla otteella ohueksi kuin uskalias turisti Tikkurilan yössä, jonka jälkeen se paneerataan ja paistetaan. Tarjoillaan sitruunan kera.
€24

Rosvosektori

2–3 hengelle. Napostelutarjotin sisältää kaikkea, mitä olet aina halunnut kavaltaa kaveriltasi: lohkoperunoita, rapeaksi friteerattuja kukkakaalin nuppuja, mozzarellatikkuja, cheddar-jalapenoja, kanansiipiä, luomuruistikkuja ja Roslundin raakamakkaroita. Valitse lisäksi kaksi haluamaasi dippiä. Saatavana myös vegevaihtoehtona. Varoitus: Rosvosektori saa pöydässä aikaan kyynerpäätaktiikkaa ja muuta hässäkkää.
€35

BURGERIT

Setämies (L)

Perinteitä kunnioittava, mutkaton klassikkoburgeri 150 g naudanjauhelihapihvillä, herkullista dijonmajoneesia, sipulia, Myrttisen kuuluisaa kurkkua, rapeaa salaattia, tomaattia ja cheddarjuustoa. Jokaiseen ravintolapöytään kuuluu yksi Setämies.
€15

Huithapeli

Burgeri, jossa paahdettu paprika ja rennolla ranteella pariloitu halloum-juusto vehtaavat keskenään. Mukana sämpylöiden välissä lime-valkosipulimajoneesia, sipulia, rapsakkaa salaattia ja tomaattia. Sopii niin huolettomille yökiitäjille kuin päiväperhosillekin.
€15

Turpasauna (L)

Ärhäkän nälän taltuttava tulinen burgeri, jossa 150 g naudanjauhelihapihvi, chilimajoneesia, sipulia, Myrttisen kurkkua, salaattia, tomaattia, cheddarjuustoa ja tuoretta, kivasti kipakkaa ja nenään nousevaa jalapenoa. Keittiömme valmistelee ja salihenkilökuntamme tarjoilee turpasaunasi ammattitaidolla ja ilolla.
€16

Amerikanserkku (L)

Tuhti pekoniburgeri 150g naudanjauhelihapihvillä. Sämpylän välissä lisäksi dijonmajoneesia, punasipulia, Myrttisen suolakurkkua, tomaattia, cheddarjuustoa, paneroituja sipulirenkaita ja BBQ-kastiketta. Sekä tietenkin pekonia! Mitä serkumpi…
€17

Maailmanparantaja (V)

Kotimainen Tasty -vegaanipihvi, vegaanista chilimajoneesia, sipulia, legendaarista Myrttisen kurkkua, salaattia, hyvän tuulen tomaattia ja erinomainen fiilis eettisesti kestävästä annosvalinnasta. (Muistathan pälyillä paheksuvasti seurueesi lihansyöjiä.)
€16
Tuunaa burgerisi: Friteerattua kanaa pihvin tilalle 0 eur.Lisäpihvi 4 eur.Halloumi 3 eur.Pekoni 2 eur.
Burgeritkin tarvitsevat kavereita:- Lohkopotut ja haluamasi dippi 3 eur.- Nälkäkurjen vihersalaatti 3 eur.- Caesarsalaatti 3 eur.- Ladatut lohkot 6 eur.
DipitDijonmajoneesi (M,G)Lime-valkosipulimajoneesi (M,G)Chilimajoneesi (M,G)Aurajuustodippi (L,G)Bruuverin chilikastike (M,G,V)Bruuverin TULINEN chilikastike (M,G,V)Vegaaninen valkosipulimajoneesi (M,G,V)Vegaaninen chilimajoneesi (M,G,V)Vihreä tai punainen mojokastike (M,G,V)Lisädippi +1 eur.VL=Vähälaktoosinen, L=Laktoositon, G=Gluteeniton, M=Maidoton, V=Vegaani.Paistamme hampurilaiset mehevän mediumiksi, halutessasi saat ne myös muilla kypsyysasteillaKäytämme kaikissa annoksissamme ainoastaan suomalaista naudan-, sian- ja siipikarjan lihaa

Keittiöpäällikkömme Mikko suosittelee: ”Ota oluen kylkeen kanansiipiä. Ne valmistetaan meillä pitkän kaavan mukaan kunnon tuoreista, kotimaisista kanansiivistä ja wingsit onkin monen kanta-asiakkaan suosikkeja. Tilaa siipien kanssa vielä meidän ikiomalla reseptillä valmistettua chilisoossia. Parasta ikinä!”