Bruuverista löydät kaksi erilaista kokousteluun ja muihin tapahtumiin soveltuvaa tilaa: pienen ja tunnelmallisen Pruuvihuoneen (max. 12 henkilöä), joka soveltuu mainiosti intiimiin perhejuhlaan tai yrityksen FBI-henkiseen salakokoukseen sekä isompia tilaisuuksia varten vuokrattavan Panimosalin (max. 70 henkilöä). Molemmat tilat on varusteltu videotykeillä ja valkokankailla.

PRUUVIHUONE JA PANIMOSALI

Etsitkö tilaa yrityksesi kokoukselle tai virkistysriennoille? Haluaisitko järjestää merkkipäivät keskellä stadia? Varaa Bruuverista tunnelmalliset tilat ja maistuvat ruoka- ja juomatarjoilut! Loistavien puitteiden lisäksi sijaintimme takaa myös erinomaiset yhteydet kokouksiin ja juhliin julkisilla kulkuvälineillä, joten autot voi jättää kernaasti kotiin. (Näin myös vähennämme näppärästi yksityisautoilua ja elämme inasen vihreämmin.)

Pruuvihuone

Tilaisuuksien järjestäminen
Bruuverin tilat ja tarjoilut sopivat monenlaisiin juhliin ja tapahtumiin. Meillä on vietetty niin synttäreitä, häitä kuin hautajaisiakin. Jos siis haluat järjestää isot tai intiimimmät juhlat, kerro meille, kuinka voimme auttaa. Räätälöimme erilaisia ratkaisuja, olipa tilaisuus mikä tahansa!

OTA YHTEYTTÄ